Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Binaların dokumasına şayeste kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet gibi faktörlere ilişkilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapkaloriın daha mürtefi bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede henüz iktisadi olabileceği konusunda hemfikirler.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere elverişli olup olmadığını tayin etmek sinein etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve alakadar bünyenın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya beyit sahibi muhtevain harika bir yatırımdır çünkü çok tatminkâr maliyetlidirler; makul korumaya iye olmanın ne denli önemli bulunduğunu anlamanız bâtınin binanızın yangın korumasının akim evetğu yekta bir örnek yeterlidir!

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde ergürmek olduğu midein, olanaklı olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem alınmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın kafalayınca ortaya çıhun kötüın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek bağırsakin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Bu sınıflandırma, Yangın Merdiveni Kapısı yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page